Ontdek de Feedback Companion Edu! Gratis!

We zijn verheugd om de lancering van de Feedback Companion Edu aan te kondigen, een handige gratis AI-tool voor iedere docent en student! 🎉 Deze tool is speciaal ontworpen om het onderwijsproces te ondersteunen door middel van effectieve feedback en feedforward.

Wat is de Feedback Companion Edu?

De Feedback Companion Edu is een innovatieve tool die docenten en studenten helpt bij het verkrijgen van feedback en feedforward op basis van de geüploade competenties van de school of opleiding. Dit gebeurt in de vorm van feedback (Top), tips (Tip) en feedforward (Verbetersuggestie(s)), volgens het model van Hattie & Timperley (2007).

Hoe gebruik je de Feedback Companion Edu?

Volg deze eenvoudige stappen om aan de slag te gaan:

  1. Maak een gratis account aan op www.chatgpt.com (als je er nog geen hebt).
  2. Gebruik deze link https://chatgpt.com/g/g-3haURM73v-feedback-companion-edu.
  3. Upload je eigen rubrics, competenties, leeruitkomsten, vaardigheden of kerntaken en werkprocessen.
  4. Upload het werk van een leerling of student om feedback en feedforward te ontvangen.
  5. Ga daarna vooral in dialoog met de leerling of student over de feedback en verbetersuggesties!

Let op! De gratis variant heeft momenteel beperkte tokens. Dit betekent dat je nu nog een beperkte hoeveelheid werk van feedback en feedforward kunt voorzien. We verwachten echter dat OpenAI binnenkort zal opschalen, aangezien dit pas de eerste dag is dat AI-bots voor niet-betalende leden beschikbaar zijn.

Ander nieuws!

OpenAI heeft ChatGPT Edu aangekondigd, een speciale versie van ChatGPT ontworpen voor universiteiten. Dit platform biedt geavanceerde AI-tools zoals data-analyse en documentensamenvatting, ondersteund door GPT-4o. Het helpt studenten met persoonlijke begeleiding, docenten met beoordeling en feedback, en onderzoekers met subsidieaanvragen. ChatGPT Edu biedt verbeterde beveiliging en privacy, evenals uitgebreide taalondersteuning. Universiteiten kunnen aangepaste GPT-versies bouwen en delen binnen hun gemeenschappen.

Heb je vragen? Neem contact met ons op via OnderwijsOrakel.

Laat je inspireren en versterk je onderwijs met de kracht van AI!

1 thought on “Ontdek de Feedback Companion Edu! Gratis!”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *