Gamification

Duik in de wereld van gamification waar creativiteit en technologie elkaar ontmoeten. Bij Onderwijs Orakel verkennen we het spectrum van digitaal creëren, van het vormgeven van ideeën in onze innovatieve makerspaces tot het programmeren van de toekomst. Ontdek de magie van het leren programmeren met Scratch, waar spel en logica samenkomen, of ontcijfer complexere talen die de wereld van technologie aandrijven.
Neem plaats in de rol van een game designer, waar jouw verbeelding het script schrijft en de toekomst van gaming vormgeeft. Of stap verder in de rol van ontwikkelaar en maak je droomwerelden waar in digitaal formaat met behulp van toonaangevende tools zoals Unity. En alsof dat niet genoeg is, doorbreek je met VR/AR de grenzen van de realiteit en open je nieuwe wegen voor interactieve ervaringen.

"​Dit is gamification bij Onderwijs Orakel – waar elke klik en code bijdraagt aan het bouwen van spannende, educatieve en verrijkende werelden."

Workshops Game Development

En nog veel meer...

Creatieve Makerspaces

Transformeer ideeën naar realiteit in creatieve makerspaces — waar innovatie hand in hand gaat met creatie.

Leren met Scratch

Maak programmeren kinderspel met Scratch — waar verbeelding de eerste code regel is.

Programmeren

Ontcijfer de taal van technologie — programmeren opent een wereld vol mogelijkheden.

Game Design

Ontwerp de spellen van morgen — waar jouw visie de blauwdruk wordt voor het volgende avontuur.

Game Development

Bouw werelden — leer de kunst van game development en breng jouw digitale dromen tot leven.

VR / AR

Stap in een andere dimensie — verken de grenzen van realiteit met onze VR/AR ervaringen.

Een workshop nodig?

Vul het onderstaande formulier in en ontdek de boeiende wereld van onze workshops. Of je nu interesse hebt in één specifieke workshop of een combinatie wilt verkennen, wij staan klaar om je onderwijservaring naar een hoger niveau te tillen. Neem contact op en maak de eerste stap richting een interactieve leerbeleving op maat.

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.