Loopbaankit

Reflecteer & Ontwikkel: Met de Loopbaankit geef je vorm aan jouw loopbaanoriëntatie en -begeleiding, geschikt voor elk onderwijsniveau. Deze kit biedt je de feedback en feedforward die je nodig hebt om te groeien. Vol inspirerende activiteiten, verdeeld over alle LOB-competenties, Professional Skills of ander soortige competenties, maakt het leren in teams actief en innoverend. Jouw leerweg verandert in een avontuur vol inzichten en kennis.
Onderwijs Orakel helpt je de Loopbaankit in te bedden in jouw onderwijspraktijk, of je nu op de middelbare school zit, een MBO-, HBO-opleiding doet of aan de universiteit studeert. Samen zorg je ervoor dat jouw loopbaanontwikkeling naadloos aansluit bij jouw ambities en de doelen van jouw opleiding.

Wat zit in de loopbaankit?

De Loopbaankit bevat drie essentiële componenten:

Deze aanpak biedt voldoende ruimte voor zowel leerlingen / studenten als docenten (met hun eigen begeleidingsstijl) om waardevolle bijeenkomsten te hebben. De Loopbaankit is niet alleen een instrument voor loopbaanontwikkeling, maar ook een middel om de verbinding tussen leerlingen / studenten, docenten en de leeromgeving te versterken, en om een inzichtelijke, professioneel en persoonlijk ingeklede loopbaanontwikkeling te bevorderen.

Download de complete kit

Blijf in verbinding met jouw studenten die op stage zijn

Optimalisering van Stagebegeleiding met een Growth Mindset! In deze clip duiken we een effectieve methode voor stagebegeleiding, met de focus op het ontwikkelen van een growth mindset bij studenten. Door middel van loopbaanleren en een feedbackcultuur die feed up, feedback en feedforward integreert, helpen de studenten hun professionele identiteit te vormen en hun zelfsturing te versterken.

Neem Contact Op voor Advies of Inspiratiesessies

Wil je de Loopbaankit implementeren in je onderwijs of heb je behoefte aan advies over het begeleiden van studenten op stage? Vul het onderstaande formulier in en ontdek de mogelijkheden van onze inspiratiesessies en implementatiehulp. Of je nu specifieke workshops wilt volgen of een combinatie van diensten wilt verkennen, wij staan klaar om je onderwijs naar een hoger niveau te tillen. Neem contact op en maak de eerste stap richting een interactieve en effectieve leerervaring op maat.

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.