Disclaimer

De informatie op deze website – www.onderwijsorakel.nl – is gepubliceerd in goed vertrouwen en uitsluitend voor algemene informatiedoeleinden. Onderwijs Orakel geeft geen garanties over de volledigheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van deze informatie. Elke actie die u onderneemt op basis van de informatie op deze website (Onderwijs Orakel), is strikt op eigen risico. 

Onderwijs Orakel is niet aansprakelijk voor enige verliezen en/of schade in verband met het gebruik van onze website. Het onderwijsmateriaal en de inhoud die beschikbaar zijn gesteld door Onderwijs Orakel zijn ontwikkeld door en eigendom van Pascal Mariany en zijn in het verleden gecreëerd en/of verzameld in de loop van zijn professionele carrière, tenzij expliciet vermeld bij het materiaal. Het materiaal wordt gebruikt met respect voor de intellectuele eigendomsrechten en zijn volgens de geldende wetgeving gebruikt voor educatieve en informatieve doeleinden.

De visuele inhoud zoals afbeeldingen en video's op deze website zijn eigen werk en zijn gemaakt met de uitdrukkelijke toestemming van alle betrokkenen. Deze inhoud mag niet worden gekopieerd, gedistribueerd, uitgezonden of op een andere manier gebruikt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar.

Al het onderwijsmateriaal op deze website is beschikbaar onder de Creative Commons Naamsvermelding 4.0 Internationaal licentie. Dit betekent dat je onze materialen vrij mag gebruiken, delen en aanpassen, mits je ons de juiste erkenning geeft. Door het gebruik van dit materiaal, ga je akkoord met de voorwaarden van deze licentie.

Bij gebruik van ons materiaal, vragen wij je om de volgende erkenning op te nemen: "Gebaseerd op werk van OnderwijsOrakel.nl, beschikbaar onder de Creative Commons Naamsvermelding 4.0 Internationaal licentie."

OnderwijsOrakel.nl is niet aansprakelijk voor enige verlies of schade, inclusief maar niet beperkt tot indirecte of gevolgschade, of enig verlies of schade voortvloeiend uit verlies van gegevens of winst, voortvloeiend uit of in verband met het gebruik van deze website.

Deze website kan links bevatten naar andere websites die niet onder de controle van OnderwijsOrakel.nl vallen. Wij hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van die sites. Het opnemen van links impliceert niet noodzakelijkerwijs een aanbeveling of onderschrijving van de standpunten die daarin worden weergegeven.

Bij OnderwijsOrakel.nl maken we gebruik van onderwijsmateriaal dat is ontwikkeld tijdens mijn tijd als docent bij de verschillende scholen, opleidingen en instituten. Dit materiaal is geïnspireerd door mijn eigen werk en dat van mijn collega's, met als doel kennis te delen en innovatie in het onderwijs te bevorderen. Door het inzetten van de Creative Commons-licentie, willen we anderen inspireren om samen te werken en te innoveren.

Door onze website te gebruiken, gaat u hierbij akkoord met onze disclaimer en stemt u in met de voorwaarden van de Creative Commons-licentie. Als u aanvullende informatie nodig heeft of vragen heeft over onze site's disclaimer, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail: pascal@onderwijsorakel.nl.